Over ons

 

Drums and Barrels, Hermine Schneider

Hermine Schneider

workshopleider

Hermine onderscheidt zich door haar passie en haar talent voor het overbrengen van muziek op anderen. Zij doet dit op haar onnavolgbaar eigen humoristische wijze, wat leidt tot groot speelplezier en een spetterend resultaat.

Ze studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en is een muzikale duizendpoot en Multitalent. Zij trad over de hele wereld op met groepen als Dogtroep en haar eigen Waterproof live en componeert voor vele bands en orkesten.

Onno

Onno van Swigchem

workshopleider

Onno brengt zijn bezieling voor de muziek op een zeer aanstekelijke manier over. Hij weet met zijn heldere uitleg en overwicht de groepen waar hij voor staat met speels gemak en veel plezier naar een hoog niveau van samenspel te tillen.

Zelf speelt hij wereldmuziek en jazz in diverse formaties. In het verleden won hij de Dordtse Jazzprijs en het concours van het Middelsee Jazztreffen en was met verschillende groepen op tournee in Europa, Latijns Amerika en Egypte.

Adrianne Kadijk

Adrianne Kadijk

marketing en sales

Adrianne heeft passie voor muziek en is als geen ander in staat te verbinden. Ze weet uit ervaring wat een workshop kan doen voor een team, is enthousiast en gedreven om hierover te vertellen en te zoeken naar de mogelijkheden voor uw team.

Ze werkt via The Freshmakers voor Drums and Barrels en zet zo haar skills in marketing en social media in voor ons bedrijf, met als doel zoveel mogelijk groepen en bedrijven bezieling in de verbinding te laten ervaren.

> reacties

> anderen over ons