Reacties

Wie eerder percussieworkshops bij ons deden

201401_logos3

> naar uitgebreide lijst

 

Reacties

Regiopolitie Amsterdam-Amstelland

“We hebben een zeer leuke en energieke percussieworkshop gehad onder begeleiding van Drums and Barrels. Begonnen we wellicht allemaal een beetje voorzichtig, langzaam kwamen we steeds meer los. En dat voor controllers! We eindigden met zijn allen in een heerlijk slotakkoord. Vooral het slaan op de grote trom was zeer energiek. Drums and Barrels: Dank voor deze middag!”

Min van Infrastructuur en Milieu

“Het was zeer geslaagd! Wij hebben het ervaren als veel fun en teambuilding. Onno heeft de percussieworkshop erg goed gedaan en we praten nog steeds over zijn actieve en spontane regie. Ik heb veel complimenten van mijn manager ontvangen voor het plannen en organiseren en dat komt ook mede door de flexibele en dienstverlenende instelling van Caroline van Drums and Barrels. Ik zal ook andere mensen in en buiten mijn omgeving tippen voor deze workshop, een echte aanrader.”

Rabobank Stad en Midden Groningen

“Op 27 januari hebben we met één van de directoraten van Rabobank Stad en Midden Groningen een geweldige workshop gehad van Drums and Barrels.
We wilden in het kader van verbinding met 120 collega’s muziek gaan maken. We kwamen terecht bij Drums and Barrels. Het contact was meteen goed, het vertrouwen ook. Dit ging het worden. Met 120 man drummen, geweldig leek het ons.
De mensen stroomden binnen en niemand wist er nog van: een grote verrassing.  De twee musici kwamen als aankondiging al drummend binnen. Op zich al een fantastische show…. Ze gingen van start en iedereen zat afwachtend te kijken, maar dit veranderde snel. Wat een muzikaal talent! Iedereen werd erg enthousiast van de begeleiding en leefde zich helemaal uit. Geweldig zoals iedereen er in op ging, het doel was bereikt. Dit was de ultieme verbinding. We hebben echt genoten, een super aanrader om dit als teambuilding te doen. De collega’s hebben het er nu nog over en het zal ze lang bijblijven, net als de halve stad Groningen!!!!”

> naar alle reacties

 

Dagblad Trouw over Drums and Barrels

Binnen een kwartier krijgt Schneider het voor elkaar om de rest van de groep in beweging te zetten, met ieder een eigen instrument (…) En hoe staat het met het groepsgevoel bij de percussieworkshop in Tilburg? (…) Er wordt steeds harder en zelfverzekerder geslagen en hier en daar kleuren de wangen rood van inspanning. (…) Aan het einde gaat iedereen los. Marc Heezen (38) houdt er in ieder geval een goed gevoel aan over: “Je slaat allemaal hetzelfde ritme en je hoort in de muziek dat we allemaal op een lijn zitten.” (…) En voor Margriet de Haas (42) was de workshop in ieder geval een perfecte manier om collega’s op een andere manier te leren kennen: “Je wordt nu gedwongen om samen tot iets te komen, ook met mensen die je niet goed kent.”

> naar volledig artikel