PERCUSSIEWORKSHOPS

Een bruisende en spetterende percussieworkshop is een belevenis waarbij je het plezier van hecht samenspel beleeft.  Door onze passie en bevlogenheid komt iedereen in no time in beweging. Maak hier je keuze uit ons workshopaanbod.

20131128_D&B-site_05

Break Out

Teambuilding
Events
Braziliaanse percussieworkshop
60 tot 90 minuten
10 tot 200 personen

20131128_D&B-workshops_09

Colorful Beats

Congressen
Events
op boomwhackers
15 tot 60 minuten
50 tot meer dan 2000 personen

20131128_D&B-workshops_07

Power Up

Teambuilding
Events
Braziliaanse Percussieworkshop
20 tot 40 minuten
30 tot 200 personen

Break Out

Swingen en losgaan is in deze percussie workshop op Braziliaanse instrumenten gewaarborgd. Een feest vanaf het eerste moment. De workshop eindigt in een opzwepende Samba Reggea, compleet met breaks. Ideaal als teambuilding, verrassende opening van de dag of knallende muzikale afsluiter.

‘Sinds jullie workshop kunnen mensen weer samen door één deur die dat daarvoor jaren niet gekund hebben.’
PLOUM, LODDER, PRINCEN ADVOCATEN EN NOTARISSEN

 > vraag hier een offerte aan

Colorful Beats

Met een volle zaal in theateropstelling ben je in no time aan de slag met overdonderend resultaat. Met lichte instrumenten is dit een workshop die onaangekondigd als verrassing kan worden ingezet. Vol dynamiek en beweging en met de nadruk op interactie en speels plezier. Een energiser in optima forma.

‘De workshopleider had kennis van zaken en wist de bijna 200 medewerkers een mooi muzikaal samenspel ten gehore te laten brengen. Iedereen was enthousiast, na afloop van ons symposium hebben we veel positieve reacties ontvangen.’
RIBW ZAANSTREEK-WATERLAND

 > artikel: boomwhackers, groepsinstrument bij uitstek

 > vraag hier een offerte aan

Power Up

Samen muziek maken is de leukste manier om de teamgeest op te frissen. Het energieniveau wordt flink omhoog gestuwd. Als dynamisch begin of spetterende afsluiting. Power Up zorgt voor alerte deelnemers, een open mind en hernieuwde creativiteit. Een ideale powerbreak voor zakelijke bijeenkomsten.

‘Het ritme van de trommels dreunde door je lichaam en of je nu wilde of niet, je ging er vanzelf van swingen. In een ver verleden heb ik het carnaval in Brazilië meegemaakt en ons resultaat deed hier beslist niet voor onder!!!’
TNT

 > vraag hier een offerte aan